by Lizzy

LIZZY KOMEN

Food Fotografie en Styling Amsterdam

Mijn passie voor eten en koken zie je terug in mijn fotografie. Als food fotograaf, stylist en receptontwikkelaar ben ik dagelijks bezig om de heerlijkste gerechten, mooiste producten en tofste mensen en locaties vast te leggen voor food bedrijven.

Mijn interesse in eten begon al op jonge leeftijd. Mijn vader is chef-kok, dus ik en mijn zus zijn opgevoed met heerlijk eten. Mijn inspiratie is daarnaast aangewakkerd door mijn vele reizen. Ik hou ervan om andere culturen en lokale culinaire tradities te ontdekken. 

Ik ben ooit begonnen met een spiegelreflex camera en heb tijdens mijn studie de magie van het zelf ontwikkelen van mijn foto’s in een doka ontdekt. In 2017 kwam ik het voor het eerst in aanraking met Food Fotografie tijdens de opleiding Food Journalistiek aan de Fontys Hogeschool. Sindsdien ben ik ‘hooked’ aan het fotograferen van eten en drinken. 

Ik fotografeer zowel met natuurlijk als kunstlicht; afhankelijk jouw wensen. Ik maak voor de styling gebruik van ondergronden en unieke props die ik heb verzameld. Bij mijn dienst zit het gratis gebruik hiervan inbegrepen.

Graag deel ik ook mijn kennis met anderen en geef daarom ook workshops food fotografie en 1:1 sessies.

Je kan mij vinden in Amsterdam. Daar of op locatie ben ik beschikbaar voor food fotografie, product fotografie en restaurant fotografie. Ook video’s en stop-motion/GIFjes zijn mogelijk. 

Neem gerust een kijkje op mijn mijn portfolio en aarzel niet om contact met me op te nemen als je een vraag hebt of geïnteresseerd bent in een samenwerking. Ik hoor graag van je!

Let’s connect via Instagram, Facebook en LinkedIn!

Delizzious Photography

Binnen de culinaire fotografie heb ik opdrachten gedaan voor verschillende merken, franchises, start-ups en horeca, waaronder:

Dutchdeluxes, Knorr, Hello Fresh, De Efteling, Yamie Pasta, Go-Tan, Dim-Sum Point, Restaurant aan de Kade, Van der Valk Hotel, Restaurant Tokyo Garden, Restaurant Vessel, Bolt Food, Moon Magic, Café Goldmund, VASD Architecten, Go Now Shots. Oliva D’oro, OJOA, Golden Thali, Restaurant Pepenero, Es Y Fred sieraden, Clapham Coffee Speciality, Marleen Kookt

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More