by Lizzy

Services

Je hebt veel tijd en moeite gestopt in jouw food bedrijf. Nu is het zaak dat de wereld je ook weet te vinden. Ik help je graag met het creëren van sterke visuele food content om je doelgroep te bereiken. Hiernaast bied ik ook workshops food fotografie aan.

Mijn Services:
1. Food Fotografie
2. Product Fotografie
3. Restaurant Fotografie
4. Workshops Food Fotografie

Food Fotografie Lizzy Komen, Delizzious Photography , Amsterdam
Food Fotografie Lizzy Komen, Delizzious Photography , Amsterdam

Food Fotografie

Jouw product in de kijker zetten met food & drink fotografie. Met gebruik van props en achtergronden om een ​​sfeer te creëren die aansluit bij jouw wensen. Foto's om je vingers bij af te likken voor bijv. een kookboek, blog, website of sociale media. Receptontwikkeling en video/stop-motion ook beschikbaar.

Product Fotografie

Jouw product centraal in beeld. Met styling, op wit of als transparante foto om het product te laten zien in bijvoorbeeld webshops, catalogi of folders.

Product Fotografie Lizzy Komen, Delizzious Photography
Food Fotografie services Lizzy Komen, Delizzious Photography Amsterdam

Restaurant Fotografie

Horeca fotografie op locatie voor jouw restaurant, café, bar of hotel. Onder andere menu-items, interieur, mensen en sfeer worden in beeld gebracht.

Werkwijze

1. Contact

Neem contact met mij op via het contactformulier, boek direct een call of stuur een e-mail naar info@delizzious.com. Tijdens een gesprek bespreken we jouw behoeften en wensen.

2. Planning

Na goedkeuring van de offerte, zal ik een moodboard delen, een planning maken en zorgen voor de pre-productie die nodig is voor de fotoshoot.

 

3. Fotoshoot

De fotografie sessie vindt plaats in mijn thuisstudio of op locatie.

4. Levering

De foto's worden bewerkt en de definitieve beelden worden binnen 10 werkdagen in de gewenste formaten en resoluties gedeeld.

1-op-1 Food Fotografie & Styling Sessie

Een privé sessie waarin jij alles leert over hoe je de mooiste food foto's kan maken en stylen. Deze sessie is op maat gemaakt voor jou!

Food fotografie workshop Amsterdam Delizzious Photography

Recensies van klanten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More